Wie is Dick ?

Al sinds mijn tienertijd ben ik bezig met muziek. Ik ben met een paar zelfgebouwde boxen een casetterecorder en een pickup begonnen met het draaien van muziek op feestjes. In de jaren 80 was ik DJ bij  “het Siepelke” en  “club 27” in Oldenzaal

De hobby is enigszins uit de hand gelopen, de zelfgebouwde boxen zijn vervangen door professionele speakers voor een zuiver geluid. Ook de lichtinstallatie is in de loop van de jaren gewijzigd van een simpel lichtorgel tot computergestuurde LED verlichting.

De duizenden singles die ik in de loop der jaren heb verzameld sleep ik niet meer mee maar heb circa 80.000 MP3’s en 4.000 clips verzameld, hiervan kun je er op een avond pakweg maar 100 draaien. Het is de kunst om juist die nummers te selecteren die het publiek aanspreken . De DJ heeft hiervoor constant zijn antennes uitstaan.